Feltöltve:

Ketchupos hagymás pulykanyársak, héjában sült majonézes burgonyával

timer 140
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

Globus Majonéz2 dl
Globus Csípős Ketchup8 teáskanál
olívaolaj dl
burgonya80 dekagramm
citrom1 darab
pulykamell filé60 dekagramm
közepes lilahagyma2 darab

Ketchupos hagymás pulykanyársak, héjában sült majonézes burgonyával a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A pulykamellet 2X2 centis kockákra daraboljuk. A megtisztított lilahagymát nyolc részre vágjuk, leveleire szedjük, és a hússal váltakozva vízben előre beáztatott bambusznyársakra húzzuk.

2. lépés

Sóval, borssal, csípős ketchuppal ízesítjük, meglocsoljuk az olívaolajjal, és lefedve 2 órára a hűtőbe tesszük pácolódni.

3. lépés

A körethez a héjában sült burgonyát meghámozzuk, kihűtjük, félujjnyi vastagra karikázzuk. A tisztított lilahagymát vékony félkarikákra szeleteljük, a burgonyához adjuk, majd meglocsoljuk a
majonézzel.

4. lépés

Sóval, borssal, friss citromlével ízesítjük, és lazán összeforgatjuk, ügyelve arra, hogy ne törjön össze. Végül a pulykanyársakat a forró grillen pirosra sütjük, és a jól lehűtött majonézes burgonyával körítjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem