Feltöltve:

Ketchupos hagymás pulykanyársak, héjában sült majonézes burgonyával

timer 140
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

Globus Majonéz2 dl
Globus Csípős Ketchup8 teáskanál
olívaolaj dl
burgonya80 dekagramm
lilahagyma2 darab
pulykamell60 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A pulykamellet 2*2 centis kockákra daraboljuk, a megtisztított lilahagymát nyolc részre vágjuk, leveleire szedjük és a hússal váltakozva bambusz nyársakra húzzuk.

2. lépés

Sóval, borssal és a csípős ketchup-pal ízesítjük, meglocsoljuk az olívaolajjal és lefedve 2 órára hűtőbe tesszük pácolódni.

3. lépés

A körethez a héjában főtt burgonyát meghámozzuk, kihűtjük, félujjnyi vastagra felkarikázzuk, a tisztított lilahagymát vékony félkarikákra szeleteljük, a burgonyához adjuk, majd meglocsoljuk a majonézzel, sóval, borssal, friss citromlével ízesítjük és lazán összeforgatjuk, hogy ne törjön össze.

4. lépés

Végül a pulykanyársakat a forró grillen pirosra sütjük, majd a jól lehűtött majonézes burgonyával körítjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem