Feltöltve:

Kelkáposzta gesztenyével és kolbásszal

timer 40
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

olaj2 evőkanál
liszt1 evőkanál
füstölt kolbász10 dekagramm
Kolozsvári szalonna8 dekagramm
köménymag1 teáskanál
kelkáposzta1 darab
hámozott főtt gesztenye100 gramm

Kelkáposzta gesztenyével és kolbásszal a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A kelkáposztát mossuk meg és kockázzuk fel. A szalonnát kockázzuk fel, a kolbászt vágjuk karikákra.

2. lépés

Egy evőkanál olajon pirítsuk meg a szalonnát. Adjuk hozzá a kelkáposztát és a kolbászt. Öntsük föl egy kevés vízzel, hogy az éppen ellepje a káposztát.Ízesítsük egy kis Delikáttal és a köménymaggal. Hozzuk forrásba, majd főzzük kis-közepes lángon kb. 10 percig. Ekkor adjuk hozzá a gesztenyét és főzzük további 10 percig.

3. lépés

Közben készítsünk egy laza rántást egy evőkanál olajból és egy evőkanál lisztből. Rántsuk be vele a káposztát. Igazi őszi ízkavalkád ez a különleges kelkáposzta főzelék.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem