Keleti rizseshús báránnyal és sárgarépával a Főételek kategóriában
A hagymát vágjuk apróra, a sárgarépát pucoljuk meg és vágjuk kisebb hasábokra. A húst vágjuk kisebbre, ha túl nagy darabokban lenne.
Egy lábosban forrósítsunk olajat és tegyük bele a hagymát. Pirítsuk meg enyhén pár perc alatt, majd adjuk hozzá a szegfűszeget és a babérlevelet.
Ezután adjuk hozzá a húst és sózzuk meg enyhén. Pirítsuk fehéredésig, szórjuk meg egy picike fahéjjal, és adjuk hozzá a római köményt is. Majd lassú tűzön lefedve, időnként kevergetve pároljuk félpuhára.
Ekkor adjuk hozzá a sárgarépát és picit pirítsuk le azt is. Majd adjuk hozzá a Riceland rizseshús rizst, kevergetve forrósítsuk föl. Majd adjunk hozzá kb. 2,5-szer annyi vizet, mint amennyi a rizs mennyisége volt. Adjuk hozzá a Knorr levesalapokat, és keverjük el benne. Hozzuk forrásba az ételt, majd levéve a lángot, lefedve pároljuk az ételt készre.
A végén keverjünk hozzá frissen vágott koriander zöldet. Amennyiben nem jutunk hozzá, vagy nem kedveljük az ízét, helyettesíthetjük petrezselyem zölddel is. Ha szükséges, ízesítsük a rizseshúsunkat sóval, borssal.