Feltöltve:

Keleti quinoa saláta

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

sárgarépa150 gramm
margarin1 teáskanál
quinoa100 gramm
uborka250 gramm
csicseriborsó250 gramm
gránátalma1 darab
Hellmann's Zöldfűszeres salátaöntet1 adag
pörkölt szezámmag3 evőkanál
egész feketebors3 szem
Petrezselyem (tálaláshoz)1 adag

Elkészítés

1. lépés

A megtisztított sárgarépát kis kockákra vágjuk. Egy serpenyőbe egy teáskanál margarint teszünk, majd 2 percig sütjük benne a répát.

2. lépés

Adjunk hozzá quinoát és főzzük a csomagolásán található utasítások szerint. Majd hagyjuk kihűlni.

3. lépés

Az uborkát mossuk meg és várjuk kis kockákra. Egy szűrőn keresztül rázzuk le a felesleges folyadékot a csicseriborsóról. Pucoljuk meg a gránátalmát.

4. lépés

Az összes előkészített összetevőt tegyük egy tálba és adjunk hozzá Hellmann’s Zöldfűszeres salátaöntetet. Frissen őrölt borssal ízesíthetjük.

5. lépés

Séf tipp: Gazdagítsuk apróra vágott petrezselyemmel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem