Feltöltve:

Keleti csirkenyársak citromos káposzta salátával

timer 25
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

csirkemell500 gramm
olaj4 evőkanál
citrom leve1 darab
fehér káposzta400 gramm
joghurt1 dl
koriander zöld1 csokor
Knorr Kebab Paprikás dresszinggel1 csomag
piros chili paprika1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Vágjuk a csirkemelleket kb. 3 centis kockákra. Keverjük el az olajjal és egy pici vízzel a Kebab alapot és keverjük el a csirkemell kockákkal.

  2. 2. lépés

    Készítsük el az öntetet. A tasak kisebbik felében található öntet alapot keverjük el kefirben, vagy joghurtban. Fedjük be és tegyük be a hűtőbe.

  3. 3. lépés

    Készítsünk nyársakat a csirkéből. Ha fanyársat használunk, akkor előtte áztassuk be vízbe, hogy ne égjenek meg.

  4. 4. lépés

    Forró grillserpenyőn grillezzük meg a csirkéket minden oldalukon.

  5. 5. lépés

    Míg sül a csirke, készítsük el a káposztasalátát. Szeljük nagyon vékonyra a káposztát (egy zöldséggyalu a legjobb). Egy edényben keverjük el a felaprított koriander zölddel, kimagozott és apróra vágott chilivel, citromlével, sóval és borssal.

  6. 6. lépés

    Ha kész a csirke, pihentessük 2-3 percet, majd tálaljuk a káposztasalátával, zöldsalátával, és pitával, vagy lapos lepény kenyérrel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem