Feltöltve:

Kedvenc pite

timer 60
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

A tortaalaphoz

liszt30 dekagramm
Ráma12 dekagramm
dió5 dekagramm
tojássárgája1 darab
cukor20 dekagramm
őrölt fahéj1 teáskanál
sütőpor1 evőkanál
Ráma1 evőkanál

A töltelékhez

tejföl3 dl
alma70 dekagramm
tojás3 darab
cukor6 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

A tortaalap összetevőit összegyúrjuk, darabosra morzsoljuk, majd egy Ramával kikent sütőlemezre simítva körülbelül 10 percig sütjük. Az almákat megpucoljuk, kimagozzuk, felszeleteljük, a díszítéshez valót félretesszük, a maradékot pedig kevés Ramával megdinszteljük. Az almadarabokat összekeverjük a töltelékhez való többi összetevővel, majd a krémet eloszlatjuk a tortalapon, és sütőbe toljuk. Húsz perc elteltével a pitére helyezzük a megmaradt almaszeleteket, végül készre sütjük a finomságot. Tálaláskor a süti tetejét megkenhetjük még egy kis mézzel is, hogy szebben csillogjon.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem