Feltöltve:

Kecskesajtos saláta spenóttal és őszibarackkal

timer 0
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

olíva olaj4 evőkanál
kecskesajt60 gramm
lilahagyma1 darab
sonka60 gramm
őszibarack2 darab
bébi spenót200 gramm
Knorr Zöldfűszeres Salátaöntet por1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Hámozzuk meg a barackokat, vegyük ki a magját és szeleteljük fel. Mossuk meg és szárítsuk le a spenótot. Vágjuk finomra a hagymát, kockázzuk fel a sonkát.

  2. 2. lépés

    Pirítsuk meg a sonkát ropogósra 1 ek margarinban. Adjuk hozzá a hagymát és pirítsuk 2 percig.Külön serpenyőben pirítsuk meg a barack szeleteket 1 ek margarinban halvány barnára.

  3. 3. lépés

    Keverjük össze a Knorr saláta öntet port 3 ek vízzel és 3 ek olíva olajjal. Rakjuk a spenótleveleket a tányérokra, majd helyezzük rá a meleg őszibarack szeleteket és a sonka kockákat. Tálaljuk morzsolt kecskesajttal a a tetején és a saláta öntettel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Feliratkozom a hírlevélre