Feltöltve:

Kecskesajtos pirítós sült paradicsommal

timer 40
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 2

Hozzávalók

paradicsom4 darab
olíva olaj4 evőkanál
fokhagyma2 darab
bagett1 darab
rozmaring szál1 darab
kecskesajt20 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Az érett, húsos paradicsomokat vágjuk keresztben ketté és helyezzük sütőpapírral kibélelt edénybe, majd szórjuk meg rozmaringgal.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Csepegtessünk rá olíva olajat. Süssük előmelegített sütőben 160 °C fokon 20 percig.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    A bagett szeleteket csepegtessük meg olíva olajjal, kenjük át fokhagymával és helyezzünk mindegyikre egy szelet kecskesajtot.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Tegyük a sütőbe annyi időre, hogy a sajtok enyhén olvadjanak meg.
    Tálaljuk a sült paradicsomokkal.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Karfiol pecorino sajttal

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tiroler gröstl (Tiroli grösztli)

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1

Hummus

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1

Csirkesaláta téli gyümölcsökkel

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1

Marcipános almatrutyi

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0

Réteges Epres Joghurt!

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csicseriborsós piláf

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 3

Körözött

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zabkása

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 3

Tükörtojás

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2

Sárgaborsó főzelék

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1

Klasszikus bundáskenyér

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 2