Kebab csirkecombból, zöldsalátával, friss zsemlével
Kebab csirkecombból, zöldsalátával, friss zsemlével
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • paradicsom - 3 darab
  • olívabogyó - 10 dekagramm
  • káposzta - 10 dekagramm
  • csirke felsőcomb - 4 darab
  • Knorr Kebab Paprikás dresszinggel - 1 csomag
  • saláta - 1 darab
  • chili - 2 darab
  • császárzsemle - 6 darab

Elkészítés:

  1. A combokat lebőrtelenítjük, kicsontozzuk és csíkokra vágjuk. Jó alaposan összekeverjük a Knorr kebab alappal és az apróra vágott chilivel, majd olívaolajon készre sütjük.
  2. A zsemléket előmelegített, 180 fokos sütőbe tesszük és 8-10 perc alatt ropogósra sütjük.
  3. A salátához az összetevőket feldaraboljuk és ízlésesen tálra helyezzük, majd meglocsoljuk a balzsamkrémmel és a tökmagolajjal.