1. lépés
A tésztához a cukrot szép világosra megpirítjuk, és felengedjük a kávéval, majd kihűtjük. A lisztet összekeverjük a szalalkálival, a zsírral, a tojással, és hozzáadjuk a kihűlt kávét. Jól összedolgozzuk. Normál tepsi hátán, 170 fokos sütőben, 10-12 perc alatt 3 lapot sütünk.
2. lépés
A krémhez a tojással összekeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot és a lisztet, majd apránként hozzáadjuk a tejet, és jó sűrűre főzzük. A Vajas ízt habosra keverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük a kihűlt masszát és a végén a rumot.
3. lépés
A lapokat megtöltjük, a tetejére a fehérjét a cukorral gőz felett felverjük, és bevonjuk vele a süteményt. Tetszés szerint díszítjük.
Hozzászólások