Karajszeletek sajtmártásban
Karajszeletek sajtmártásban
  • timer40 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 200 milliliter
  • tejföl - 50 milliliter
  • KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült - 1 csomag
  • olaj a sütéshez - 1 evőkanál
  • Knorr Sajtszósz alap - 1 csomag
  • karaj csont nélkül - 400 gramm

Elkészítés:

  1. A karajszeleteket klopfoljuk ki. Majd szórjuk meg a Knorr fűszervarázzsal és legalább 20 percre tegyük félre.
  2. Süssük át a karajt egy serpenyőben, mindkét oldalukat aranybarnára.
  3. Keverjük el alaposan a Knorr Sajtmártást vízzel és tejföllel.
  4. Az így elkészített mártást adjuk az elősütött karajhoz. Forraljuk fel az egészet és kis lángon főzzük még 3 percig. Ha szükséges, pótoljuk a vizet. Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.