Karajba göngyölt velő rántva
Karajba göngyölt velő rántva
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 1 darab
  • tojás - 3 darab
  • sertéskaraj - 8 szelet
  • sertésvelő - 20 dekagramm

Elkészítés:

  1. A sertéskarajt kissé húsverővel kiverjük, a sertésvelőt enyhén sós, borsos vízben előfőzzük.
  2. A hagymát olajon megpirítjuk, majd egy kicsit félreteszünk belőle. Hozzáadjuk az előfőzött sertésvelőt, fűszerezzük és zsírjára sütjük. A húsra teszünk egy kanálnyi pirított velőt és egy mokkáskanálnyi pirított vöröshagymát. Két szélét behajtva szépen felgöngyöljük.
  3. A szokásos módon be panírozzuk,majd a tojástól megismételjük a folyamatot. Forró olajban kisütjük.