Karaj paprikás szószban
Karaj paprikás szószban
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 1 darab
  • olaj - 50 milliliter
  • szegfűbors - 5 darab
  • babérlevél - 3 darab
  • Knorr Pörköltízesítő kocka - 1 darab
  • Knorr Ételsűrítő - 1 teáskanál
  • karaj - 500 gramm

Elkészítés:

  1. A húsból vágjunk szeleteket és klopfoljuk ki. Ezután dörzsöljük be mindkét oldalát Delikáttal.
  2. A hagymát vágjuk kockára. Fedő alatt olajon pároljuk a húst a hagymával és a Knorr Pörköltízesítő kockával, ha szükséges, öntsünk hozzá egy kis vizet.
  3. Adjuk hozzá a fűszereket és amikor a hús már puha, sűrűsítsük Knorr ételsűrítővel.