Karaj körtével a Főételek kategóriában
Szeleteljük fel a húst, majd klopfoljuk ki és szórjuk meg grill fűszerkeverékkel és liszttel.
Hámozzuk meg a körtéket, vágjuk ki a magházukat, majd vágjuk negyedekre.
Süssük át a húsok mindkét oldalát forró olajon, majd tegyük őket félre.
Hámozzuk meg és reszeljük le a gyömbért. A körtéket tegyük a serpenyőbe, a visszamaradt olajhoz, adjuk hozzá a gyömbért és pirítsuk meg. A vége felé szórjunk rá egy csapott evőkanál lisztet.
Öntsük hozzá a bort és főzzük, óvatosan kevergetve, míg a szósz besűrűsödik.
Adjuk hozzá a hideg margarint és gyorsan keverjük el. A szószt ízesítsük citromlével, bazsalikommal és borssal. A végén tegyük bele a húsokat és óvatosan melegítsük fel.