Karaj káposztával és gombával
Karaj káposztával és gombával
  • timer70 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 250 milliliter
  • Knorr Házias Tyúkhús Levesalap - 1 darab
  • vöröshagyma - 1 darab
  • majoránna - 2 evőkanál
  • olaj - 2 evőkanál
  • gomba - 150 gramm
  • káposzta - 250 gramm
  • KNORR Fűszerkeverék 35g Sült oldalas - 30 gramm
  • sertés karaj - 400 gramm

Elkészítés:

  1. A húst vágjuk csíkokra. Adjuk hozzá a Knorr fűszerkeveréket és tegyük félre 30 percre.
  2. Ezalatt vágjuk össze a káposztát, a gombákat szeletekre, a hagymát szálasra.
  3. Egy kanál olajat forrósítsunk fel és süssük meg rajta a húst, amit aztán vegyünk ki az olajból. Öntsük a serpenyőbe a következő kanál olajat és dobjuk rá a hagymát, valamint a gombát.
  4. Miután ezeket is megsütöttük, vegyük ki és dobjuk az olajra a káposztát. Öntsünk rá 250 ml vizet, adjuk hozzá a Knorr Levesalapot és pároljuk addig,a míg a káposzta megpuhul.
  5. Tegyük hozzá a húst, a hagymát, a gombát és szórjunk rá majoránnát. Mindezt alaposan keverjük össze és rizzsel tálaljuk.