Feltöltve:

Kapros túróval töltött rántott gomba

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 6

Hozzávalók

közepes gomba12 darab
túró15 dekagramm
Rama Vajas íz margarin3 dekagramm
Delikát ételízesítő2 teáskanál
fehérbors, késhegynyi darab
kapor2 csokor
tojás2 darab
liszt10 dekagramm
zsemlemorzsa15 dekagramm

Kapros túróval töltött rántott gomba a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A túrót keverjük ki a margarinnal. Ízesítsük 1 tk Delikáttal, őrölt fehérborssal.

2. lépés

Adjuk hozzá a finomra vágott kaprot. Keverjük át, tegyük a hűtőbe 5-8 percre.

3. lépés

A gombák tönkjeit törjük ki (ezeket felhasználhatjuk egy gombaleveshez). A gombfejeket papírtörlővel törölgessük tisztára, majd a belsejükbe szórjunk kevés Delikátot. Hagyjuk állni 4-5 percig.

4. lépés

A gombafejeket törölgessük szárazra, töltsük meg a fűszeres túróval.

5. lépés

A megtöltött gombákat panírozzuk be. A töltelékes oldalnál ismételjük meg a tojás és
zsemlemorzsa részt.

6. lépés

Bő, forró olajban süssük készre.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem