Kapros-tormás majonéz
Kapros-tormás majonéz
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • citromlé - 1 evőkanál
  • Knorr Kapros Salátaöntet por - 1 csomag
  • só - 1 csipetnyi
  • Globus Majonéz - 40 dekagramm
  • Globus Mustár tubus - 1 teáskanál
  • torma gyökér - 5 dekagramm
  • porcukor - 1 teáskanál

Elkészítés:

  1. Tisztítsuk meg a tormát és reszeljük le finom reszelőn.
  2. A Globus Majonézt ízesítsük be a Globus Mustárral és a porcukorral, citromlével.
  3. A kész mártáshoz adjuk hozzá a Kapros salátaöntetet. Alaposan keverjük össze.
  4. Keverjük a kész majonézhez a reszelt tormát. Feldobhatjuk a mártásunkat frissen vágott petrezselyemzölddel is.