Kapros - sajtos pulykamell
Kapros - sajtos pulykamell
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • tejföl - 2 evőkanál
  • friss kapor - 1 csokor
  • napraforgóolaj - 2 evőkanál
  • pulykamell - 40 dekagramm
  • tömlős sajtkrém - 10 dekagramm
  • Knorr Grill Fűszerkeverék - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. A pulykamellet vágjuk 6-8 szeletbe, húsverő kalapáccsal kissé megveregetjük majd befűszerezzük a grill fűszerkeverékkel és az olajjal megkenjük.
  2. Mindkét oldalát előmelegített, forró grillsütőben megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl, az ételízesítő, fehér bors és a finomra metélt kapor keverékével.
  3. Annyi időre tesszük csak vissza a forró grillsütőbe, hogy a krémsajt éppen színesedni kezdjen a tetején. Megpirítani nem szabad.
  4. Párolt gyümölcs, vagy nem édes befőtt illik hozzá petrezselymes párolt rizzsel.