olaj | 2 evőkanál |
---|---|
Delikát ételízesítő | 1 teáskanál |
kapor | 1 csokor |
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill | 1 evőkanál |
pulykamell filé | 40 dekagramm |
krémsajt | 10 dekagramm |
tejfölt | 2 evőkanál |
Kapros pulykamell a Főételek kategóriában
A pulykamellet 6-8 szeletbe vágjuk, húsverő kalapáccsal kissé megveregetjük, majd befűszerezzük a KNORR grill fűszervarázzsal, és az olajjal megkenjük.
Mindkét oldalát előmelegített, forró grillsütőben megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl a DELIKÁT 8, fehér bors, és a finomra metélt kapor keverékével. Annyi időre tegyük csak vissza a forró grillsütőbe, hogy a krémsajt éppen színesedni kezdjen a tetején. Megpirítani nem szabad.