Kapros-gombás paprikás csirke
Kapros-gombás paprikás csirke
  • timer70 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 1 darab
  • csirke - 1 kilogramm
  • Knorr Pörkölt alap - 1 csomag
  • kapor - 1 csokor
  • napraforgó olaj - 3 evőkanál
  • Knorr Ételsűrítő - 1 teáskanál
  • 12%-os tejföl - 2 dl
  • friss gomba - 20 dekagramm
  • Delikát Ételízesítő Csirkés ételekhez - 1 teáskanál

Elkészítés:

  1. Elkészítjük a KNORR Pörkölt alapot a tasak leírása szerint a vöröshagymával, és beletesszük a több részre vágott, a KNORR magyaros fűszerrel fűszerezett csirkét.
  2. Amikor a hús már majdnem puha, mellétesszük a felszeletelt gombát, a finomra vágott kaprot, a KNORR ízbombát és készre főzzük.
  3. A tejfölt hozzákeverjük, és KNORR ételsűrítővel ízlés szerint sűrítjük.
  4. Kapros galuskával, vagy főtt burgonyával tálaljuk.