Feltöltve:

Kapros, citromos, majonézes pác halakhoz

timer 5
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

olívaolaj50 milliliter
Globus Majonéz2 evőkanál
friss kapor zöld3 szál
citromlé2 evőkanál
reszelt citromhéj1 teáskanál

1. a fenti mennyiséghez 12 g (2 csapott tk) sót javaslunk.
2. süssük kevés Rama Vajas Ízzel, serpenyőben.

Elkészítés

1. lépés

Keverjük a majonézhez az olajat, citromlevet és citromhéjat.

2. lépés

A kaprot tépkedjük nagyobb darabokra, majd keverjük a páchoz.

3. lépés

Dörzsöljük be vele a halat, majd lefóliázva tegyük hűtőbe kb. 1 órára.

4. lépés

Sütés előtt távolítsuk el a kaprot róla, sózzuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 4"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem