Kapros burgonyasaláta
Kapros burgonyasaláta
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • burgonya - 30 dekagramm
  • joghurt - 2 dl
  • kapor - 1 csokor
  • csemege uborka - 5 darab
  • lilahagyma - 1 darab
  • Globus Majonéz - 1 evőkanál
  • Globus Mustár - 1 teáskanál

Elkészítés:

  1. A krumplit karikára vágva ,sós vízben 15 perc alatt megfőzzük.Ha megfőtt ,leszűrjük és félre tesszük hűlni. Az öntethez összekeverjük a joghurtot,majonézt,sót,borsot és a mustárt.Hozzáadjuk az apróra vágott kaprot illetve a karikákra vágott csemegeuborkát és kis kockára vágott lila hagymát..Beleforgatjuk a krumpli karikákat óvatosan,hogy ne törjön össze.
  2. A hűtőbe tesszük 2-3 órára,hogy az ízek összeérjenek.