Feltöltve:

Kapris húspogácsa

timer 30
mood Könnyű
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tejföl1 dl
tojás1 darab
fokhagymagerezd2 darab
sertéshús30 dekagramm
tejszín1 dl
kapribogyó1 evőkanál
Globus Mustár1 teáskanál
reszelt parmezán sajt5 dekagramm
Knorr Burgonyapüré2 evőkanál
szardellapaszta1 teáskanál
Knorr Fasírt Fűszervarázs1 evőkanál
ecetes uborka2 darab

Kapris húspogácsa a Előételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A húst megmossuk, letörülgetjük, és az ecetes uborkával együtt ledaráljuk.

2. lépés

Hozzáöntjük a tejszínt, a tejfölt, a tojást, a kapribogyó levét, a burgonyapüré port, a fűszereket, az összevágott kaprit és a reszelt sajtot. Az egészet addig gyúrjuk, amíg az összes folyadékot felveszi.

3. lépés

Nedves kézzel apró pogácsákat formálunk a masszából, majd lisztbe mártjuk, és forró olajba tesszük. 6-8 perc alatt pirosra sütjük, lecsöpögtetjük róla az olajat, és dárdácskákat vagy fogvájót beleszúrva, salátával bélelt tálra tesszük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 520"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 220"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem