Feltöltve:

Kapribogyós, mustáros vinaigrette

timer 0
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Globus Mustár2 teáskanál
olívaolaj100 milliliter
kapribogyó1 evőkanál
fokhagymagerezd1 darab
vörösborecet3 evőkanál
Worchestershire szósz pár csepp

Hűtőben légmentesen zárható konténerben egy hétig is eláll.

Elkészítés

1. lépés

A mustárt keverjük simára az olivaolajjal és a borecettel.

2. lépés

A kapribogyót vágjuk finomra fokhagymát reszeljük le.

3. lépés

Keverjük össze az összetevőket.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 4"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem