Káposztás harcsa a Főételek kategóriában
A harcsafiléket tisztítsuk meg, és vágjuk nagyobb darabokra. 2 db halászlékockát nyomkodjunk el egy villával és keverjük ki 2 evőkanál olajjal. Alaposan kenjük be vele a harcsafiléket. Tegyük a halat a hűtőbe felhasználásig.
A szalonnát kockázzuk föl és egy lábosban süssük ki a zsírját. Dobjuk rá az apróra vágott hagymát és pirítsuk meg a zsíron.
Ezután adjuk hozzá a leöblített savanyú káposztát, a másik két halászlé kockát, a babérleveleket és a borsot. Adjunk hozzá egy pici vizet és pároljuk fedő alatt kb. 20 percig. Időnként keverjük meg és pótoljuk a vizet, ha szükséges.
Ekkor adjuk hozzá a harcsaszeleteket és lefedve, pároljuk további 10-15 percig, míg a harcsa is kész lesz. Tálaljuk tejföllel és ízlés szerint erős paprikával.