Feltöltve:

Káposztás harcsa

timer 45
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

fekete bors10 mag
olaj2 evőkanál
füstölt szalonna8 dekagramm
savanyú káposzta1 kilogramm
babérlevél2 darab
hagyma1 darab
Knorr Halászlékocka4 darab
harcsafilé60 dekagramm

Káposztás harcsa a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A harcsafiléket tisztítsuk meg, és vágjuk nagyobb darabokra. 2 db halászlékockát nyomkodjunk el egy villával és keverjük ki 2 evőkanál olajjal. Alaposan kenjük be vele a harcsafiléket. Tegyük a halat a hűtőbe felhasználásig.

2. lépés

A szalonnát kockázzuk föl és egy lábosban süssük ki a zsírját. Dobjuk rá az apróra vágott hagymát és pirítsuk meg a zsíron.

3. lépés

Ezután adjuk hozzá a leöblített savanyú káposztát, a másik két halászlé kockát, a babérleveleket és a borsot. Adjunk hozzá egy pici vizet és pároljuk fedő alatt kb. 20 percig. Időnként keverjük meg és pótoljuk a vizet, ha szükséges.

4. lépés

Ekkor adjuk hozzá a harcsaszeleteket és lefedve, pároljuk további 10-15 percig, míg a harcsa is kész lesz. Tálaljuk tejföllel és ízlés szerint erős paprikával.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem