Rama Vajas Íz | 5 dekagramm |
---|---|
oregánó | 1 teáskanál |
kakukkfű | 1 teáskanál |
vöröshagyma | 1 darab |
tej | 2 dl |
fokhagymagerezd | 3 darab |
sajt | 25 dekagramm |
tejszín | 2 dl |
Delikát ételízesítő | 1 teáskanál |
fehérbor | 1 dl |
bazsalikom | 1 teáskanál |
pulykamell | 50 dekagramm |
spagetti | 50 dekagramm |
rozmaring | 1 teáskanál |
csemegeuborka | 10 dekagramm |
Kalábriai spagetti a Főételek kategóriában
A Rama margarint megolvasztjuk és beletesszük az aprított vöröshagymát, valamint az átnyomott fokhagymát. Hozzáadjuk a darált pulykamellet és puhára pároljuk.
A zöld fűszereket hozzáadjuk a húshoz, amennyiben friss zöld fűszert használunk, először felaprítjuk, majd ételízesítővel ízesítjük, borsozzuk és aláöntjük a bort.
Ha a bor elpárolgott, hozzáöntjük a tejet és a tejszínt, valamint beletesszük a csíkokra vágott csemege uborkát, majd öt percig forraljuk.
A forrásban lévő sós vízben kifőzött és lecsepegtetett spagettivel összekeverjük. Reszelt sajttal bőven meghintve tálaljuk.