Kakukkfüves gombapörkölt
Kakukkfüves gombapörkölt
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 2 evőkanál
  • vöröshagyma - 3 darab
  • sűrített paradicsom - 4 evőkanál
  • kukorica keményítő - 1 teáskanál
  • őrölt pirospaprika - 1 evőkanál
  • csiperkegomba konzerv - 800 gramm
  • aprított kakukkfű - 2 teáskanál

Elkészítés:

  1. A vöröshagymákat felkockázzuk, megdinszteljük margarinon, mikor ez kész, hozzáadjuk a pirospaprikát, a köményt, a sűrített paradicsomot és a gombát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd lefedve, közepes lángon főzzük, míg a gomba megpuhul. Öntsünk alá egy kevés vizet.
  2. Mikor a gomba kellőképpen megpuhult, hozzáadjuk a kakukkfüvet. Még pár percig főzzük és egy kevés vízzel elkeverve a keményítőt, besűrítjük.