Feltöltve:

Kagylótészta csípős raguval

timer 30
mood Könnyű
person 3 fő
thumb_up 2

Hozzávalók

oregánó1 teáskanál
olíva olaj2 evőkanál
parmezán sajt4 dekagramm
darált hús30 dekagramm
kagylótészta30 dekagramm
mozzarella golyó1 darab
bébi spenót levél8 dekagramm
Knorr Penne all’Arrabbiata Alap1 csomag
édeskömény mag1 teáskanál

Kagylótészta csípős raguval a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A kagylótésztát főzzük meg bő, sós, lobogó vízben.

2. lépés

Közben egy kevés olíva olajon pirítsuk meg a darált húst. Enyhén sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá az édesköményt és az oregánót.

3. lépés

Adjuk hozzá a Knorr-tasak tartalmát, majd kb. 2.5 dl vizet. Kis lángon pároljuk 3-4 percig.

4. lépés

A párolás végén adjuk hozzá a megmosott bébi spenótot és pár másodperc alatt keverjük bele.

5. lépés

A kifőtt tésztát szűrjük le és keverjük össze a raguval. Szórjuk meg reszelt parmezán sajttal és keverjük át újra.

6. lépés

Tegyük a tésztát egy hőálló tálba, majd karikázzunk a tetejére mozzarella sajtot. Tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe és kb. 10 perc alatt olvasszuk rá a sajtot.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem