Feltöltve:

Kacsaszív pikáns vadas mártással

timer 50
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz800 milliliter
petrezselyem zöld1 csomag
olaj2 evőkanál
tejszín200 milliliter
kapribogyó3 teáskanál
Knorr Vadas alap2 csomag
közepes csemege uborka4 darab
savanyú uborka lé200 milliliter
kacsaszív1 kilogramm
Globus Mustár2 teáskanál

Kacsaszív pikáns vadas mártással a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A szíveket tisztítsuk meg és vágjuk szeletekre, ha kisebbek, akkor csak hosszában félbe. Egy forró serpenyőben, vagy széles aljú lábosban egy kis olajon pirítsuk meg a szív szeleteket.

2. lépés

Közben csíkozzuk fel a savanyú uborkát. Ha a szív alól már elfőztük a szaftot, akkor adjuk hozzá az uborka csíkokat és a kapribogyókat.

3. lépés

Egy percet pároljuk együtt, majd adjuk hozzá a vizet és az uborkalét. Ehhez adjuk hozzá a Knorr Vadas alapot, majd keverjük el benne. Adjuk hozzá a mustárt is és főzzük kb. 15-20 percet, míg a szív szeletek megfőnek.

4. lépés

A végén adjuk hozzá a tejszínt és forraljuk át még egyszer. Szórjuk meg friss petrezselyem zölddel és frissen őrölt fekete borssal. Tálaljuk rizzsel, vagy tésztával.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem