Feltöltve:

Kacsahúsos bigoli tészta

timer 40
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

sárgarépa2 darab
vöröshagyma1 darab
rozmaring szál1 darab
fokhagyma gerezd1 darab
Knorr Csirkehúsleves-kocka1 darab
bigoli tészta200 gramm
babérlevél1 darab
maradék sült kacsa400 gramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Kockázzuk fel a répát. Aprítsuk finomra a hagymát, rozmaringot és a fokhagymát. Vágjuk a kacsahúst nagyon pici darabokra. Pirítsuk a hagymát és a fokhagymát 1 ek margarinon 5-7 percig. Adjuk hozzá a kacsahúst és folytassuk a pirítást további 5 percig, míg megpirul.

  2. 2. lépés

    Adjuk hozzá a répát, babérlevelet, rozmaringot és a Knorr-kockát. Öntsük föl fél liter vízzel, majd hozzuk forrásba. Vegyük lejjebb a lángot és pároljuk addig, míg a hús kezd darabjaira esni. Ha szükséges, fövés közben adjunk még hozzá húslevest.

  3. 3. lépés

    Főzzük meg a tésztát a csomagolásán leírtak szerint. Szűrjük le. Tálaljuk a raguval. Szórjuk meg frissen reszelt parmezánnal és frissen őrölt fekete borssal.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek