Feltöltve:

Kacsahúsos bigoli tészta

timer 40
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

sárgarépa2 darab
vöröshagyma1 darab
rozmaring szál1 darab
fokhagyma gerezd1 darab
Knorr Csirkehúsleves-kocka1 darab
bigoli tészta200 gramm
babérlevél1 darab
maradék sült kacsa400 gramm

Elkészítés

1. lépés

Kockázzuk fel a répát. Aprítsuk finomra a hagymát, rozmaringot és a fokhagymát. Vágjuk a kacsahúst nagyon pici darabokra. Pirítsuk a hagymát és a fokhagymát 1 ek margarinon 5-7 percig. Adjuk hozzá a kacsahúst és folytassuk a pirítást további 5 percig, míg megpirul.

2. lépés

Adjuk hozzá a répát, babérlevelet, rozmaringot és a Knorr-kockát. Öntsük föl fél liter vízzel, majd hozzuk forrásba. Vegyük lejjebb a lángot és pároljuk addig, míg a hús kezd darabjaira esni. Ha szükséges, fövés közben adjunk még hozzá húslevest.

3. lépés

Főzzük meg a tésztát a csomagolásán leírtak szerint. Szűrjük le. Tálaljuk a raguval. Szórjuk meg frissen reszelt parmezánnal és frissen őrölt fekete borssal.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem