Feltöltve:

Kacsa galantin

timer 140
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

mazsola50 gramm
dió50 gramm
narancs1 darab
kacsa1 darab
darált sertéshús400 gramm
zsemle2 darab
KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke1 darab

Kacsa galantin a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Csontozzuk ki a kacsát - vágjuk éles késsel a csont mentén, igyekezve, hogy a bőrét ne vágjuk át.

2. lépés

Szórjuk be a hús mindkét oldalát Knorr Sült csirke Fűszerkeverékkel és pihentessük minimum egy órát a hűtőben.

3. lépés

Áztassuk be a zsemlét vízbe, csavarjuk ki, majd keverjük össze a darált hússal. Adjuk hozzá a reszelt narancshéjat, mazsolát, diót és apróra vágott petrezselymet. Keverjük össze és ízesítsük borssal.

4. lépés

Tegyük a tölteléket a húsra, majd tekerjük össze. Kössük össze a húst erős fehér cérnával, nehogy szétnyíljon sütés közben.

5. lépés

Tegyük a húst sütőzacskóba és süssük kb. 60 percig 180 fokon. Miután kivettük, pihentessük 10-15 percig.

6. lépés

A kacsa galantint tálaljuk melegen lila káposztával vagy hidegen hideg sültként.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem