Juhtúróval töltött csirkemell a Főételek kategóriában
Az egész darab csirkemellet kettévágjuk. A fél mellre egy "zsebet" vágunk vigyázva arra, hogy ne vágjuk át teljesen. Egy tálkában összekeverjük a juhtúrót a zúzott fokhagymával, a sóval és a borssal. Az ízesített juhtúró felét az egyik csirkemellbe töltjük. A másik felét a másik mellbe. A húsokat ezután bepanírozzuk.
Először lisztbe, utána tojásba, végül a zsemlemorzsába mártjuk a húsokat, majd 10 percig "pihenni" hagyjuk, hogy a tojás jól kösse meg a zsemlemorzsát. A zsemlemorzsába előzőleg belekeverhetünk egy kis szezámmagot, de ez elhagyható. Felforrósítunk egy serpenyőt, olajat töltünk bele és belehelyezzük a csirkemelleket. Lassú tűzön sütjük 10 percig az egyik oldalát, utána átfordítjuk és ismét 10 percig szép aranybarnára sütjük. Miután megsült 5 percig pihentetjük, majd kettévágjuk és tálaljuk.