Juhsajtos-snidlinges szűzérmék
Juhsajtos-snidlinges szűzérmék
  • timer15 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 csomag
  • bors - 1 csipetnyi
  • napraforgó olaj - 2 evőkanál
  • snidling - 1 csokor
  • só - 1 csipetnyi
  • szűzpecsenye - 400 gramm
  • füstölt juhsajt - 50 gramm

Elkészítés:

  1. Szeleteljük fel a húst és klopfoljuk ki, majd sózzuk és borsozzuk.
  2. Mindkét oldalát süssük meg egy serpenyőben a felforrósított olajon.
  3. Törjük apróra a juhsajtot és adjuk a húshoz, majd folytassuk a sütést.
  4. Készítsük el a Knorr Carbonara spagetti alapot a csomagoláson levő útmutató szerint és adjuk a húshoz. A kitálalt ételt aprított snidlinggel szórjuk meg. Köretnek héjas cikk burgonyát és zöldséget adjunk hozzá.