Joghurtos-zelleres pác

timer 5
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

600-800g húshoz

kis pohár joghurt1 darab
tej100 milliliter
Globus Mustár1 evőkanál
méz1 evőkanál
angolzeller szár3 darab
fokhagymagerezd2 darab
őrölt fehérbors1 csapott teáskanál
16 gramm

1. Elsősorban csirke/pulykamell filéhez, fehér húsú halakhoz ajánljuk.
2. A fenti mennyiséghez 12-16 g (2 csapott tk) sót javaslunk.
3. Süssük kevés Rama Vajas Ízzel, serpenyőben.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A zellerszárat szeleteljük fel, a meghámozott fokhagymát roppantsuk meg késlappal. Öntsük fel a tejjel és lassú tűzön, kevergetve forraljuk be a felére. A forró tejhez keverjük hozzá a mézet, fehérborsot. Hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni!

  2. 2. lépés

    A joghurtot és a mustárt keverjük simára, adjuk hozzá a fűszeres tejet.

  3. 3. lépés

    Kenjük be vele a húst, és fóliával lefedve 2 órán keresztül pácoljuk a hűtőben.

  4. 4. lépés

    Sütés előtt ujjainkkal húzzuk a hússzeletekről a pácot.

További receptek a termékkel

Knorr Sült csirke Fűszerkeverék

Megnézem

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Almáspite sajttorta

timer 240"
mood Könnyű
thumb_up 0

Sörös perec - laktózmentes recept

timer 100"
mood Könnyű
thumb_up 0

Chili con carne nyári zöldségekkel

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Egyszerű chili con carne pizza

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Calzone bolognai raguval töltve

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0

Gyors csirke curry

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tiroler gröstl (Tiroli grösztli)

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0

Pot au Feu (Francia zöldséges marha)

timer 250"
mood Könnyű
thumb_up 0

Minestrone

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0

Házi kötözött sült sonka

timer 160"
mood Könnyű
thumb_up 0

Gnocchi brokkolival és rákkal

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0