Joghurtos uborkasaláta
Joghurtos uborkasaláta
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Kapros Salátaöntet por - 1 csomag
  • olíva olaj - dl
  • joghurt - 2 dl
  • lilahagyma - 1 darab
  • kígyóuborka - 2 darab

Elkészítés:

  1. Az uborkát tisztítsuk meg, vágjuk hosszában félbe és egy kanál segítségével szedjük ki a magházát. Vágjuk félcentiméteres darabokra, majd ízlésesen helyezzük el a tálalóedényben.
  2. A megtisztított lilahagymát vágjuk szeleteket úgy, hogy gyűrűk keletkezzenek. A Knorr Kapros Saláta öntetet keverjük össze a joghurttal és az olivaolajjal. Az uborkát locsoljuk meg az öntettel és a hagymakarikákkal díszítve tálaljuk.