Joghurtos csirkemell párolt zöldségekkel
Joghurtos csirkemell párolt zöldségekkel
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 50 dekagramm
  • natúr joghurt - 2 dl
  • Delikát ételízesítő - 2 evőkanál
  • trappista sajt - 5 dekagramm
  • Knorr Sajtos hústekercsek alap - 1 csomag
  • fagyasztott vegyes zöldség - 80 dekagramm

Elkészítés:

  1. A csirkemelleket szeleteljük, úgy, hogy személyenként két-két szelet jusson.
  2. Hőálló tálba helyezzük a szeleteket, melyeket leöntjük a joghurttal elkevert KNORR Sajtos hústekercsek rafinéria alappal.
  3. Tetejükre tesszük a szeletelt sajtot és előmelegített sütőben 175 C fokon 35-40 perc alatt készre sütjük.
  4. Amíg sül a hús a zöldségeket KNORR Delikáttal ízesített rövid lében megpároljuk. Tálaláskor a zöldségeket a tányérra halmozzuk és erre ültetjük rá a hússzeleteket.