Joghurtban érlelt csirkemell, fehérboros párolt káposztával, párolt zöldségkörettel a Főételek kategóriában
Csirkemellet felszeleteljük, sózzuk borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, majd joghurtba forgatjuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Egy teflon serpenyőbe egy evőkanál olajat hevítünk, majd beletesszük a csirkemelleket és pirosra sütjük. Ha kell letakarjuk, hogy ne csapjon ki az olaj.
Egy másik edényben 10 dkg margarint felolvasztunk és kb. 25 dkg zöldségkeveréket teszünk hozzá. Sózzuk, borsozzuk, egy kávéskanál ételízesítőt adunk hozzá. Egy kis vizet is adunk hozzá és a zöldségeket így megpároljuk.
A káposztát lereszeljük. Kevés olajon megpirítjuk, hozzáadunk fél dl száraz fehérbort, sót borsot, egy negyed kávéskanál őrölt köményt, 1dl vizet és 5 csepp folyékony édesítőt. Lefedve puhára pároljuk.