Feltöltve:

Joghurt torta

timer 1
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Tésztához

liszt1.5 dekagramm
porcukor7.5 dekagramm
Ráma2 dekagramm
tejföl1.5 evőkanál
kakaópor1.5 evőkanál
tojás1 egész
szóda-bikarbóna1 teáskanál

Krémhez

étkezési zselatin1 csomag
porcukor15 dekagramm
natúr joghurt (kicsi)3 doboz
tejszínhabpor2 csomag
tej1 adag

Tetejére

tortazselé1 csomag
gyümölcs, ízlés szerint bármilyen (kb)30 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tésztát összegyúrjuk, két kör alakot sütünk belőle. Kapcsos tortaformába tesszük az egyik lapot és ráöntjük a joghurtos krém felét. Ez következők szerint készül: a zacskó zselatint , a cukrot és a 3 doboz joghurtot egy edénybe összefőzzük, de nem kell forrnia. A két zacskó tejszínhabport felverjük a tejjel és ha kihűlt, a joghurttal összekeverjük. Gyümölcsöket szórhatunk bele, a másik lapot rátesszük, majd a joghurtot és a gyümölcsöt. A végén a tortazselét tesszük rá, majd hűtőbe helyezzük és csak másnap fogyasztjuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre