csirkemell | 2 dekagramm |
---|---|
olaj | 1 evőkanál |
dió | 8 dekagramm |
reszelt trappista sajt | 8 dekagramm |
felezett barackbefőtt | 4 darab |
Jércemell barackkal, dióval és sajttal gratenírozva a Főételek kategóriában
A csirkemellet megmossuk, félbevágjuk, kicsontozzuk, és leszedjük a bőrét.
A csirkemellet serpenyőben megsütjük kevés forró olajon, ügyeljünk arra, hogy ne szárítsuk ki, sőt egy kicsit nyers maradhat a közepe. A sütőben át fog sülni. Előmelegítjük a sütőt.
A csirkemellet egy tepsire helyezzük, rátesszük a szeletelt barackbefőttet, durvára vágott dióval megszórjuk, betakarjuk a reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben (200c*) készre sütjük.