Feltöltve:

Isler

timer 110
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Ráma28 dekagramm
liszt28 dekagramm
porcukor14 dekagramm
1 csipetnyi
őrölt dió18 dekagramm

krem

Ráma30 dekagramm
porcukor8 dekagramm
főzőcsoki12 dekagramm
rum1 darab
ribizlilekvár1 darab

Tetejére

tortabevonó étcsoki20 dekagramm
étolaj5 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

A 28 dkg Ramát, a lisztet, diót, porcukrot, csipetnyi sót simára gyúrom, és 2 órát hideg helyen pihentetem. 30 dkg Ramát a 8 dkg porcukorral habosra keverem, majd a langyosra melegített csokit és rumot is hozzákeverem. A tésztát 4 mm-re nyújtom, és kb. 10 cm-es körökre szaggatom, majd világosra sütöm. A tészták felét lekvárral kenem meg, utána megkenem a krémmel, rá a másik tésztalap, végül csokimázzal bevonom. Dióval, vagy vágott pisztáciával díszítem.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem