Ischler
Ischler
  • timer0 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • liszt - 30 dekagramm
  • Ráma - 30 dekagramm
  • porcukor - 16 dekagramm
  • darált dió - 16 dekagramm
  • fahéj - 2 teáskanál
  • citrom reszelt héja - 1 darab
  • csokoládé
  • mandarinbefőtt (1 adag kb. 30 dkg , levével együtt)

Elkészítés:

  1. A hozzávalókat összegyúrom, 1 éjszakára hűtőbe teszem. Másnap kinyújtom a tésztát, és pogácsaszaggatóval kiszúrom a formákat. Ezután sütőpapírral bélelt tepsire teszem, majd 165 fokon, 15-20 perc alatt megsütöm. Töltelék: egyszerű főzött csokoládékrémet készítettem fahéjjal ízesítve. A tészta felébe ezt tettem, míg a másik felébe chili és vanília narancskrémjét. A tetejét csokoládéval díszítettem.