Ischler xilittel recept.
A margarint a szénhidrátcsökkentett liszttel, a xilitporral valamint a darált dióval összedolgozzuk, úgy hogy egy szép linzertésztát kapjunk.
A kész tésztánkat 1 órára hűtőbe tesszük, és pihentetjük.
Egy óra elteltével kivesszük a tésztát, és lisztezett nyújtódeszkán vagy szilikon lapon nagyon vékonyra nyújtjuk.
Kiszaggatjuk a tésztát egy bögrével vagy egy nagyobb méretű pogácsaszaggatóval.
A kiszaggatott tésztát, sütőpapíros tepsiben aranyszínűre sütjük.
Megkenünk egy korongot lekvárral, és egy másikkal összeragasztjuk.
A csokoládét vízgőz fölött vagy csokoládéolvasztóban megolvasztjuk.
Amikor a lekvárral töltött tésztáink kihűltek, egy rácsra tesszük és bevonjuk a csokimázzal őket.
Az étcsokoládét is megolvasztjuk és ezzel díszíthetjük a tejcsokoládé bevonatos ischlereket.