csirkemell filé | 50 dekagramm |
---|---|
sárgarépa | 1 darab |
Delikát ételízesítő | 1 csipetnyi |
napraforgó olaj | 2 evőkanál |
újhagyma | 2 darab |
Knorr Mézes-mustáros szósz | 1 darab |
konyhakész rizs | 25 dekagramm |
asztali só | 2 csipetnyi |
konzerv ananász (darabolt) | 15 dekagramm |
Ínyenc csirkeragu rizzsel a Főételek kategóriában
A darabolt csirkemelleket forró olajon lepirítjuk a darabolt újhagymával (a zöld részt később használjuk), ízesítjük KNORR Delikát 8 ételízesítővel.
Ha megpirult a hús összeforraljuk a KNORR mézes mustáros szósszal.
Belefőzzük a darabolt lecsepegtetett ananászt és a tisztított, darabolt sárgarépát.
Az előzőleg enyhén sós vízben kifőzött konyhakész rizst összeforgatjuk az újhagyma apróra vágott zöld részével.
Tányérra halmozzuk és rátesszük a csirkeragut.