Indiai zöldséges-sajtos tojáslepény a Főételek kategóriában
A zöldborsót olvasszuk ki. A megpucolt krumplit vágjuk kb. 1 cm-es szeletekre és főzzük meg kevés sós vízben 10-12 perc alatt. Majd szűrjük le.
Ezalatt vágjuk kockára a paprikát és szeletekre a hagymát. Kevés olajon pirítsuk meg őket.
A tojásokat verjük fel egy kevés tejföllel. Egy habverő segítségével jól keverjük el benne a Knorr-tasak tartalmát.
Keverjük hozzá a pirított lilahagymát és kápia paprikát, a felengedett és meleg vízzel átöblített zöldborsót és a kisebb kockákra vágott sajtot.
Egy kb. 25 cm átmérőjű tortaformát béleljünk ki sütőpapírral. Tegyük az aljára a megfőtt krumpli szeleteket. Majd öntsük rá a zöldséges-sajtos tojást.
Tegyük 175 fokra előmelegített sütőbe és süssük készre kb. 15-20 perc alatt. Ha kész, ne vegyük ki azonnal a sütőből, hanem nyissuk ki félig a sütő ajtaját és fokozatosan hűtsük le. Tálaljuk zöld salátával melegen, vagy szobahőmérsékleten, de akár hidegen is.