Feltöltve:

Indiai zöldséges egytál édesburgonyával és kesudióval

timer 35
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 2

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
sárgarépa1 darab
Knorr Zöldségleveskocka1 darab
hagyma1 darab
spenótlevél250 gramm
zellerszár2 darab
darabolt paradicsom konzerv1 darab
curry fűszerkeverék1 teáskanál
kókusztej200 milliliter
kesudió100 gramm
édesburgonya750 gramm
chili pehely1 teáskanál

Indiai zöldséges egytál édesburgonyával és kesudióval a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Aprítsuk finomra a hagymát és a fokhagymát. Szeleteljük fel a megpucolt répát és a zellerszárat. Hámozzuk meg és kockázzuk fel az édesburgonyát. Enyhén pirítsuk meg a kesudiót. Olvassuk ki és jól csavarjuk ki a spenótleveleket.

2. lépés

Forrósítsuk fel a margarint egy lábosban közepes lángon. Adjuk hozzá a hagymát, a zellert és a répát. Pirítsuk 7-8 percig. Majd adjuk hozzá a fokhagymát, a curry port, a chilipelyhet és pirítsuk további 2 percig. Adjuk hozzá az édesburgonyát.

3. lépés

Keverjünk hozzá 2,5 dl vizet, a Knorr-kockát, a paradicsomot és a kókusztejet. Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot és pároljuk 20 percig. A végén keverjük hozzá a kesudiót és a spenótot. Hozzuk újra forrásba, majd tálalhatjuk is.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem