Indiai húsos-zöldséges tészta
Indiai húsos-zöldséges tészta
  • timer20 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • olaj - 2 evőkanál
  • tejszín - 2 dl
  • sült marhahús - 300 gramm
  • kaliforniai paprika - 1 darab
  • kínai tészta - 200 gramm
  • Knorr Ázsiai joghurtos csirke alap - 1 csomag
  • zöldhüvelyű zöldbab - 150 gramm

Elkészítés:

  1. A tésztát főzzük meg a csomagolásán leírtak szerint.
  2. A paprikát vágjuk csíkokra. Egy kevés olajat forrósítsunk fel egy serpenyőben és enyhén pirítsuk meg rajta a felcsíkozott paprikát és a zöldbabot.
  3. A tejszínt keverjük el 2 dl vízzel és a Knorr alappal. Öntsük a zöldségekre. Hozzuk forrásba és kis-közepes lángon pároljuk 5-6 percig.
  4. Közben vágjuk csíkokra a húst és a főzés végén adjuk a zöldségekhez.
  5. Végül adjuk hozzá a megfőtt tésztát is és keverjük jól el. Forrósítsuk fel újra és tálaljuk.