Feltöltve:

Idény saláta sült csirkével, majonézes ajvár mártással

timer 40
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

csirkemell filé40 dekagramm
citromlé1 evőkanál
napraforgó olaj2 evőkanál
Knorr Fokhagymás Ízbomba1 darab
zöldpaprika2 darab
padlizsán1 darab
Globus Majonéz8 evőkanál
avokádó1 darab
rukkola1 csomag
retek1 csomag

Elkészítés

1. lépés

A padlizsánt és a kicsumázott paprikát kevés olajjal, forró 180 C fokos sütőben megsütjük. A csirkemelleket befűszerezzük a KNORR Szárnyas fűszervarázzsal és szintén megsütjük.

2. lépés

A padlizsánt és a paprikákat meghámozzuk, majd pürésítjük sóval, borssal, a KNORR fokhagymás ízbombával és a citromlével ízesítve.

3. lépés

Belekeverjük a GLOBUS majonézt és hűtőben kihűtjük a közben megsült csirkével együtt.

4. lépés

Ezután megmossuk és daraboljuk az idény zöldségeket és a salátát.

5. lépés

Tányérra halmozzuk, a tetejére szeleteket vágunk a csirkemellekből és meglocsoljuk a kihűlt ajvár mártással.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem