Feltöltve:

Húsvéti bárányragu leves

timer 60
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 2

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
petrezselyem zöld1 csokor
tejföl2 evőkanál
sárgarépa1 darab
citromlé1 evőkanál
Knorr Marhahúsleves-kocka2 darab
babérlevél1 darab
liszt1 evőkanál
hagyma1 darab
gomba20 dekagramm
tárkony1 teáskanál
zöldborsó15 dekagramm
fűszerpaprika1 teáskanál
főtt, füstölt sonka10 dekagramm
kockázott bárányhús50 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A hagymát és a fokhagymát vágjuk apróra. Egy lábosban forrósítsunk fel margarint és pirítsuk meg rajta őket.

  2. 2. lépés

    Ezután adjuk hozzá a kisebb kockákra vágott húst és pirítsuk meg azt is állandóan kevergetve.

  3. 3. lépés

    Ezután adjuk hozzá a babérlevelet, a paprikát és a tárkonyt.Öntsük föl kb. másfél liter vízzel és adjuk hozzá a leveskockákat. Hozzuk forrásba.

  4. 4. lépés

    Ezalatt tisztítsuk meg a répát és a gombát. Vágjuk a répát kockákra, a gombát cikkekre. Adjuk a leveshez. Közepes lángon főzzük majdnem készre.

  5. 5. lépés

    Ekkor adjuk hozzá a sonkát és a zöldborsót. Főzzük további pár percig, míg elkészül.

  6. 6. lépés

    A lisztet keverjük ki simára a tejföllel és citromlével. Habarjuk be vele a levest és forraljuk pár percig. Tálaláskor szórjuk meg frissen vágott petrezselyem zölddel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 130"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
{verbatim} {/verbatim}