Feltöltve:

Hússal töltött paradicsom

timer 55
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz2 evőkanál
Knorr Házias Tyúkhús Levesalap1 darab
tejföl200 milliliter
paradicsom8 darab
vöröshagyma1 darab
metélőhagyma1 csokor
rizs5 evőkanál
marhahús200 gramm
frissen őrölt bors1 csipetnyi
borjúhús200 gramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Váguk le a paradicsom tetejét és vájjuk ki a belsejét. A marhahúst daráljuk le a borjúhússal. Főzzük meg a rizst.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Pirítsuk meg a hagymát margarinon serpenyőben, ha megbarnult, adjuk hozzá a húst. Pirítsuk egy pár percig, majd adjuk hozzá az egy pohár vizet és a Knorr levesalapot. Ízesítsük borssal és pároljuk kb. 15 percig, amíg a hús megpuhul. Adjuk hozzá a főtt rizst és keverjük össze.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Töltsük meg a paradicsomokat és tegyük rá a tetejüket.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Ezután tegyük a paradicsomokat tűzálló tálba és 160 fokos sütőben süssük 15 percig.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    Tálaljuk tejföllel leöntve, aprított metélőhagymával megszórva.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Chili con carne nyári zöldségekkel

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Őszi zöldséges torta

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Őszi paradicsomos zöldségragu

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0

Caponata

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0

Brokkolis, sajtos rétes

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1

Zöldséges chili feta sajttal

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csicseriborsó spenóttal

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Hagymás pirított újkrumpli

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis burgonya

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0

Fehér spárga hollandi mártással

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1

Spárga máltai mártással

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 2

Spárga hollandi mártással

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0